uFeel.me
Любов
Автор: kasandra666,  2 септември 2009 г. в 07:57 ч.
прочити: 258
Тази любов, от която страдаме,
тази любов, на която се раздаваме,
тази любов, на която се прекланяме,
живее в нас, ние я създаваме...

Понякога тя идва, обсебва ни, изгаря ни,
а после си отива в миг така, както е дошла.
Но страшно е когато тя остане
здраво вкопчена и раняваща нашата душа.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me