uFeel.me
Любов
Автор: samotniq_valk,  9 август 2011 г. в 19:36 ч.
прочити: 403
В мрака се губят тополи
Аз чезна заедно с тях
Крясък на бухал разцепи нощта
В полето вятърът гони снежинките
А душата ми сковаваше мраз
Някъде в печка бумтят цепеници
и сърцето по силно се хлъзга по ледници
Обичам пързалките аз

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me