uFeel.me
Любов
Автор: silvia0505,  8 юли 2011 г. в 11:45 ч.
прочити: 304
Колко малко трябва за да си щастлив,
частица обич, шепичка любов...
И колко време губиш да си пресметлив,
и как увличаш се по пъкленият зов.

И удари нанасяш, и обиждаш,
и тъпчеш яростно с крака...
Любов все търсиш и не я намираш,
и зъби стиснал се потапяш в самота.

А трябва да се спреш и да усетиш,
великата магия любовта -
във слънцето, във въздуха ухаещ,
във песен птича, в полет на крила.

В очите детски ти ще я откриеш,
в случайно бликнала сълза...
В дъгата пъстра щом я нарисуваш,
веднага зазвучава песента.

Милувката на слънцето усетил
по кожата си, като благослов,
забравяш бързо мъки и неволи,
живота заблестява с изгрев нов.

Веднъж разбрал, че обич ти си
не би се върнал нивга към греха
и твоята душа ще се пречисти,
любов дарявайки на всички по света.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me