uFeel.me
Любов ли е... цена не може тя да има!
Автор: linapaint,  27 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 586
Не обичана, но щастлива - литнала на свобода!
Бягам, хем щастлива, хем нещастна ,
и плавам с огнени крила!
Вятър нежно ме догонва - и аз летя, летя, летя....
Не обичана, но по-щастлива - че обичам себе си така....
Не обичана, но мойта обич е с цена
и чака там, в сърцето ми сама....
Да бъде скъпо оценена и откупена, но не с пара!
Любов ли е - цена не може тя да има...
Кристално чиста е - и не вижда се с очи....
Усещаш я - когато дълбоко в теб се вкорени.....
Дълбае сърцето ти - а ти не я усещаш,
как бавно, бавно се топи...
Любов ли е... цена не може тя да има!
Не обичана, но обичта ми подслони!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
27/02/2008/ Lina

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me