uFeel.me
Любов и вино, вино и любов...
Автор: Snowflower,  12 февруари 2010 г. в 21:51 ч.
прочити: 361
             

Пияни от любов наливат вино...

Във вино влюбените пеят за любов...

Едни във вино истина откриват,

а други в любовта - свой смисъл нов...

                                 
И нека всеки своя ден открие

и своя смисъл в празник - стар и нов...

Да можем днес щастливи да сме ние

с любов и вино, с вино и любов...


14.02.2009 г.
            
           

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me