uFeel.me
Любима жена
Автор: GuBi4kA_GuZaRkA,  16 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 519
С очи сини като тюркоаз
ти ме плени.
С устни жарки , горещи
меки като пух-ти ме разтопи.
С тяло тъй изваяно , красиво
мислите ми ти обърка.
С косите си златни
накара ме да мисля само за теб.
И с ръцете си нежни
поисках да галиш само моето лице
и с тялото изваяно , женско
да прегръщаш само моето ти.
Откъде се появи?
Къде се кри досега?-
аз търсих те толкова време-
дни , месеци , години
търсих те-не те намирах ,
но ето те пред мен стоиш сега-като ангел
тъй нежна , тъй красива и така добра
моя любима жена.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me