uFeel.me
Лято
Автор: Snowflower,  13 септември 2011 г. в 15:38 ч.
прочити: 493


Очакване... живо през есенни дни

и в нашите сънища зимни...

Картина... щом леко затворим очи

с теб в нея, за миг, ще преминем...

 

И музика... нежна, която звучи

в сърцата ни, цяла година...

от песни на чайки и морски вълни,

стаени в една раковина...

  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me