uFeel.me
Лято 2
Автор: Zelenvik,  7 юли 2011 г. в 05:35 ч.
прочити: 299
Ухае на лято

 Луна, звезди и славей.
 Ручей с камъка спори.

 Далечен рев на самолет,
 очаква го земята.
 
 Силует на елхичка
 самотно се поклаща.

  Нелепо стърча в мрака
  и чакам едно момиче.

***

   Лай на куче, отворена за миг врата,
   отронени слова, и... тишина.

    Кестените в Южния цъфнали.
    Едно момиче ме прегръща.
    Целувам бухнали коси.
    Ти и аз две деца.

     Изгубихме се, забързани за никъде.
     Очите греят, обичам те!
     Усмивката е малко плаха.
     От Невски камбаните звънят.

     

      
     


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me