uFeel.me
Лятна милувка
Автор: Zelenvik,  8 юли 2011 г. в 01:50 ч.
прочити: 304
Лято наднича 
с очи на момиче,
слънчеви зайчета мигат.
Гларус помаха с крило...
Плажът, все още пуст,
мечтае поредната
нова вълна да целуне.
От раковина раче
подаде глава и затича.
Лежа и гледам небето
безкрая ме мами,
пясък белее край мен.
Мак нежно докосва
скалата, немее.
Морето ми пее.
Нехая, за къде ли
да бързам,
кой ли ме чака?
Сливам се,
малка песъчинка
част от земята...





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me