uFeel.me
Лятна буря
Автор: strandje,  23 февруари 2009 г. в 17:26 ч.
прочити: 591

Търся бряг под стръмните скали.
Над тази пропаст преди броях звездите.
Отдолу чува се бушуващо море,
на мойте мисли с танц отвръщат ми вълните.

 

Сърдита съм...
а достолепните дървета накланят се,
пропукват  и клоните се кършат 
под тежестта на  виещи... освирепели  ветрове.

 

Като, че усещайки гнева и в моето изстрадало сърце,
пред мен завихрят се и с по-страшна сила се понасят,
парче от болката с пожълтелите листа да отнесат...

 

Там долу някъде бе онзи плаж,
с най-ситния и нежен пясък.
Но тази вечер морската шир прелива в мастилено черна,
безкрайност...

 

Погледнах небето, дали ще вали...?
Прониза мрака и бързо се скри сребрист, метален отблясък...
Ах, как обичам когато вали!
Красива стихия е бурята...


23.02.2009 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me