uFeel.me
Лястовичке бяла
Автор: ulita,  16 ноември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 402
Лястовичке бяла,где си?
Наближава вече пролетта,
моля те, ела и дай ми
своите крила.


Не,не мога да съм прикована
в таз изпълнена със зло земя,
да живея без да се усмихвам,
без да срещам радостта.


Ела и в моята реалност
ще зърна слънцето поне веднъж,
в сълзите ми ще видиш само радост
и пролетният весел дъжд.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me