uFeel.me
Лунна самота
Автор: Lilims,  17 април 2012 г. в 20:07 ч.
прочити: 347
Тук съм... сама съм...
лунното ми рамо се сгуши в самотата,
за лунните ти пръсти си мечтае...

И тази вечер няма да сме двама,
ще се гмурне в тишина нощта,
а изгревът отново ще заплаче
от радост, че се ражда светлина...

Светлината е надежда,
а надеждата е лек...
за сърцето,
за душата

...лек за любовта ни...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me