uFeel.me
Лунен флирт
Автор: stefyvas,  23 март 2011 г. в 12:35 ч.
прочити: 183
Луната дойде при мен,
превърна нощта ми в ден

Една такава светла и ярка,
ясно е, облак не се мярка.

Лунен лъч през стъклото,
нежно ми гъделичка окото.

Прииска ми се да я пипна,
и за миг от леглото да хрипна.

Станах и отидох до балкона,
луната бе с ореол на икона.

Все така ярка и пълна,
прекрасна и безмълвна..

Постоях ,постоях и помечтах,
стана ми хладно и се прибрах.

Ще я видя ли утре - не знам!
и лунния лъч го нямаше там...

Леглото ми бе готово,
да ме приеме отново...

Скрих се в още топлата завивка,
и заспах отново със усмивка.

Това няма да се повтори.
Сънят отново ме събори...


23,03,2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me