uFeel.me
Луната сложи лешникова шапка
Автор: AM,  8 октомври 2012 г. в 12:18 ч.
прочити: 222
                                    Луната сложи
                                    лешникова шапка.
                                    Нахлупи я накриво,
                                    засвири си мелодия,
                                    която беше мека
                                    и сребриста -
                                    във високото на петолинието.

                                   Луната беше нова, беше млада
                                   тогава рибката - сребро
                                   разбираше водата,
                                   разбираше мечтите й,
                                   бързоногите думи на водата!

                                   Засвири луната,
                                   сребриста,
                                   шапката си
                                   накриви,
                                   понесе се
                                   из бездната
                                   плувайки
                                   върху ладия от листа...

                                                  ***

08.10.2012

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me