uFeel.me
Лудост си ти
Автор: Orchid,  6 март 2013 г. в 18:23 ч.
прочити: 382

Лудост си ти, от онези,

с блясък в очите и пламък,

спотаен тихо във ъгъла,

от гърдите изтръгнат крясък.

 

Нарушаваш покоя ми,

заливаш ме с неизвестност,

и разсипваш над мен пороя си,

не обещаваш безкрайност.

 

Но те искам до болка,

в една изкривена реалност,

от мечти закърмен  във люлка,

лудост си ти, до гениалност…


Orchid 6.03.2013г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me