uFeel.me
Луди мрежи
Автор: mese4inko,  16 август 2012 г. в 08:24 ч.
прочити: 350

Може всеки да се ежи

в разни социални мрежи.

Там пълно е и с личности потайни

наглед красиви и омайни.

Те умеят с трикове измамни,

подобни на кампании рекламни

да бръкнат в чужди рани

на хора неразбрани.

За жертви винаги избират души раними

предадени от хората любими.

За луд мнозина ще ме обявят

и само патилите ще ме разберат!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me