uFeel.me
Луда глава, непоправима
Автор: panterka,  14 август 2012 г. в 15:03 ч.
прочити: 295
Застанем ли на кръстопът
сред пътища тъй много,
избираме си този път,
за който сме готови.

Дори и сто доброжелатели
да спират моя устрем,
не искам някой ден в душата си
да нося тъжно чувство

за всички мигове пропуснати
от страх колко ще страдам.
Дали след лудото препускане
на твърдо ще се пада?

Даже и много да боляло е
пак ставам - вече зная:
всеки край ново начало е,
и нов опит от края.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me