uFeel.me
Ловецът на усмивки
Автор: argonyk,  30 ноември 2011 г. в 08:45 ч.
прочити: 173
Ловецът на усмивки днес е тъжен.
Лицето си подпира с длани.
На мислите си в тънката окръжност
улавя само свойте рани.

Макар да са зараснали отдавна,
понякога болят до лудост.
Усеща се като безплътна сянка,
която кротко си будува.

Ловецът на усмивки днес е плячка.
На сиви спомени е в клопка.
От тъжното сега не му се плаче -
соленото разрежда с водка.

Той другите са себе си не пита,
а сам по себе си гадае.
И цял ще се издърпа за косите,
когато сам се опознае.

Ловецът на усмивки днес е тъжен.
Той всъщност рядко се усмихва.
Усмивката му е полуоръжнаст,
в която всяка бола стихва...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me