uFeel.me
Ловец без трофеи
Автор: mutressa,  6 февруари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 431
Преследвам я безмилостно. И безпощадно.

И винаги на косъм да я стигна.

Но тя, проклетата, е пълна с изненади

и над безсилието мое се присмива.



Понечвам да я хвана с ръка,

та дрехата й скъпа да разкъсам,

за да не броди вече по света,

но тя като змия ми се изплъзва.



Капани слагам, камъни подлагам

с едничката надежда да я спра

и да й дам какво й се полага,

но тя измъква ми се с лекота.



И бягам. Тичам все след нея,

в хищник се превърнах без да знам,

ловец съм, ала без трофеи -

Лъжата не успях да уловя!



02.02.2007г.

гр.Варна

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me