uFeel.me
Lover's Nocturne
Автор: dressy,  11 април 2011 г. в 09:49 ч.
прочити: 266

дръж нишката опъната чарли

пролетта на ръцете ти

е мястото

в което ще се разходят думите без собственик 

ще разказват дълго

различен еротичен чай

неделен дъжд за двама

малка смърт

в която се будиш кротко

погълнал цвета на отворените ми устни

жадно

ян

и още няколко часа след това

ще се съвокупляват в нас очите

палците

лъжите

двете страни на луната също

в топлото място

на среднощен език в друго написано писмо

можеш да продадеш света чарли

от будката за вестници

за тридесет или там колкото искаш цента

да спираш времето след

или преди

и опит да пак

накрая  

ин

ще влязат истории без собственик

в които съм била твоя още преди да ме сънуваш

в пролетта на ръцете ти

където се разхождам гола

малка смърт за вдишване

дръж нишката опъната

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me