uFeel.me
Лотосова роса
Автор: Laska,  13 януари 2013 г. в 09:53 ч.
прочити: 389

летя над лотос

усещам аромат
но до вълшебния нектар
не стигам
копнея мъничко да вкуся
от сладостта

утрото посипва
дланите ми със слънца
а пеперудата от съня ми
литва


дочувам топъл шепот
усмихвам се
и отпивам от устните ти
лотосовата роса





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me