uFeel.me
Little Blue
Автор: min_hetep,  5 април 2011 г. в 12:48 ч.
прочити: 404
Ултравиолетово
е светът ми.
Прелива
вълнообразно
(почти овално)
в blue sky.
Понякога
до червено
е нажежена
кръвта ми
от случване.
Или (пък)
в зелено
обличам очите си,
нахлуващи
в съня ти
от сбъднатост.

Ултравиолетово
е цветът ми.
В дъгата,
изгубила края си
в прилива
на душата ти.

Наричай ме
Little Blue. Dolphin.
В бистри води.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me