uFeel.me
Липсваш ми
Автор: longin,  1 май 2012 г. в 21:40 ч.
прочити: 201
Липсва ми една красива дума
Липсва ми от въздишката шума
Трепета от търсещите пръсти
Шепота от чувствените устни
Погледа гальовен от очите топли
Страстните любовни вопли
Сърцето ми не иска да се брани
Готово е любовните си рани...
Отворени да ги остави
Липсваш ми...
Като жарта на нестинар
Като грозде на винар...
Без тебе съм чуплив пясъчен ронлив
Събери ме...
Като мида бисер от мен направи
Липсваш ми...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me