uFeel.me
Липсваш ми ужасно много!
Автор: pipito__,  2 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 1007
Толкова си мил и нежен... принце мой на моите мечти,
липсваш ми ужасно много
искам пак да видя твоите очи!
Знам, че то е невъзможно
друг...обичам аз сега
но не спирам да копнея
за твоята силна топлина!

Липсваш ми ужасно много!

Искам да си пак до мен, да ме радва твоята усмивка
да те виждам всеки ден!
Да посрещаме зората, да изпращаме деня
Да ходим боси по тревата
да се смеем на света!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me