uFeel.me
Липси
Автор: Nemezida,  6 октомври 2010 г. в 08:53 ч.
прочити: 460
Бясно лаеха кучета
адови.
Бавно се влачеха кервани
в пустинята.
Всеки търсеше утеха,
а нямаше.

Кой да заплюе
Варава?

Трънен венец
бе увехнал
на Kръста.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me