uFeel.me
Липса
Автор: Snowflower,  23 август 2010 г. в 20:11 ч.
прочити: 385

От омразата дял отреден
дали някъде скри ми Съдбата?!
Търсих в себе си… с вик…, но го няма!
Колко по-лек би бил всеки ден,
ако можех, навярно, да мразя
до полуда... понякога само...!

Но безумно – тъй, както обичам!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me