uFeel.me
Ликът ти, майко
Автор: Didis_Ne,  13 декември 2010 г. в 19:39 ч.
прочити: 351
Аз минах през много пътеки,
аз минах през много сълзи,
но образът майчин навеки
ще спомням когато боли.

Ах, майко, ти само ми носиш
покой и любов в моя свят.
Във твойте прегръдки не прося -
във тях моят дух е богат.

И майчини сълзи пролети,
се стичат по мойто сърце.
И вечно ще стискам ръце ти,
ще търся все твойто лице.

Ах, майко, аз знам, че едничка
за моята болка скърбиш
и майчице знам, че пред всички
ти с обич на мен ще държиш.

Аз минах през много пътеки,
аз минах през много сълзи,
но майчина ласка навеки
ще сбира с стон мойте сълзи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me