uFeel.me
Летя..
Автор: ^ralka^,  9 ноември 2008 г. в 15:32 ч.
прочити: 295

Летя с невидими крила,
към свят без болка и тъга.
Летя изпълнена със сила,
към свят, който сама ще си сглобя!

Като в пъзел ще подреждам всяка част.
И със всеки свой размах
ще донаждам пласт по пласт-
без милост и без страх!

Времето вдъхна ми кураж!
Спомените вече са мираж!
Друг живот ме чака там,
където своят рай сама ще си създам!

Летя с невидими крила
към свят с усмивки и много веселба.
Летя, Полети и ти,
към свят, който е сбъдната мечта!!!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me