uFeel.me
Летни нищослучия
Автор: AM,  30 юли 2011 г. в 19:01 ч.
прочити: 305
На фона на гърмежни, градушко-разбивачия,
дъждовали ненапоително...
Отваряйки бутилка с есенен червеноглът,
пробягвам 102 мисловни километра!

Браво на момъка чевръст !

Назад, нагоре и околовръст преглъщам,
междуслюние предвкусвайки
победата на дръзкосложна мисъл,
на мозъчните клетки подарила
след обеден триумф!

Фанфари и тромпети затревиха,
под краката ми бягаща пътечка
и слънцепека жарък охладиха,
с пенливи пръски веселячия !

Извън стъклото на прозореца
гъмжи и пърха, насекомо-птичи
чурулико-бръм.
Вече нощ е, под черницата
завихря се спираловидно,
закачково ритмичен - светулко-квак!
Уморено гърбоположена Ви пожелавам...
морфейо-теменужени Сънчовци
- от книжката с картинки скрили се!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me