uFeel.me
Летете гълъби
Автор: Laska,  20 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 670
От слънчеви лъчи
кошничка изплитам.
Поставям в нея
пъстри цветчета от мечти
и клонки напъпили надежди,
посипвам щедро
с целувки пеперудени
и славееви песни,
а от усмивки
красива панделка й връзвам -
нека щастие от кошничката да искри.

Бели гълъби към мен се приближават -
на рамото ми кацат,
гукат, пърхат със крилца.
Радват ме и ръка към тях протягам -
давам им с усмивка от любов зрънца.
Нежно кошничката с човчици повдигат.
Кръжат така над мен,
махам им с ръце -
нека отлетят
и от мое име подарят я
на нечие самотно и тъгуващо сърце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me