uFeel.me
Летен блус
Автор: BECTA,  15 май 2012 г. в 06:26 ч.
прочити: 268

Нощем ухае на люляков сняг.

Денем се кипрят невестите-дюли.

И приближава с небесния впряг

в лятно сияние плахият юли.

 

Билки ухаят сред свежи треви,

Енюва булка на пръстен гадае…

Някакъв странник от старост превит

с гега показва ни пътя към Рая.

 

Бяга през времето летният пулс,

всичко наоколо търси промяна.

Дългият ден затанцувал е блус

върху душата на старо пиано.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me