uFeel.me
Лека нощ, любими мой...
Автор: yCMuBka_Ha_aHreJl,  31 август 2008 г. в 15:36 ч.
прочити: 1613

“Лека нощ, любими мой…

Записвай тихичко в тишината…

Лека нощ, любими мой…

Слей се с мечтата…”

 

“Лека нощ” са последните ми думи към теб…

И си тръгвам съвсем сама в тъмнината.

Исках и опитах да стопя сърцето ти – лед…

Но се изгубих някъде… по средата.

Исках те твърде много и се изгубих в собствените си мечти.

Мечтаех, да има нас… но уви.

И пак сълзи имаше по очите ми…

И пак белези по сърцето ми.

И боля… чак още боли…

“Лека нощ” заспивай нежно… тъй както нежно ме уби…

Сълзите ми не чакай вече… те изчезнаха със мен… нали?

Не чакай даже входната врата аз да отворя…

Дори със дявола ще споря… Но ще те забравя...

Твърде късно е да ме обикнеш, нали така?

Само болка ми остави… и една черна лъжа…

Исках много, търсих много… намерих теб, а оказа се несподелена мечта…

И сега посред нощ те оставям… за да не боли.

В себе си чувствата забравям... Раждат се сълзи. 

Болка. Мечта. Разбити на кубчета стъкълца.

Сърцето стене. Лицето мълчи. Гласът не се чува. Тъжна музика кънти.

Изгубени очите ми изплакват теб. А душата крещи.

Но всичко остава в мен… навън няма да го покажа… за нищо на света…

Само едно последно “Лека нощ” ще ти кажа….

“Лека нощ, любими… оставям те... тук… където няма да се върна…никога”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me