uFeel.me
Лека е нощта .... Idan !
Автор: linapaint,  20 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 522
   Lina i Idan
"Голи под дъжда"
- но навън е зима
"топла трева"
- а пожълтелите листа...
вятарът отвя..
"искаш да се любим"
- но съм пак сама!
"Лека е нощта"
- когато ме приспива любовта
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
20/02/2008/  Lina i Idan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Какво ме вдъхнови?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Пожеланието за лека нощ! Приятно е,макар и от непознат!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me