uFeel.me
Ледена Кралица
Автор: tedddy,  5 февруари 2013 г. в 13:05 ч.
прочити: 395
Остани такава, ледена кралице,

а аз ще те разтапям с топли устни.

Ще положа на гърдите си красивата главица

и ще поемам целувките ти безметежно вкусни.

 

Ще се извиваш като змия в мойте длани

и ще стенеш в похотна наслада.

А сърцето ти във лед навеки оковано

ще се разтапя, като че ли е сложено на клада.

 

Ще милвам нежно черните къдрици,

ще вдъхвам мириса на твойта кожа

и тогава, ти, о, ледена кралице,

ще забиеш безвъзвратно във гърба ми ножа.

 

Ще ме гледаш със очите си кристално ясни,

безмилостно дъха ми ще изпиваш,

ще гледаш как погледът ми постепенно гасне

и как бавничко завинаги заспивам... 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me