uFeel.me
Лебед
Автор: Laska,  20 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 669


тишина
студен лунен лъч
докосва тихата вода
лебед бял се плъзва леко
някак тъжно
към звездите
врат извива
като за последно
крила разтваря
в опит пак да полети
плах замах
втори
няма сили

капки лунна светлина
отгоре му се сипят

езеро
луна
нова звезда
изгря




Camille Saint-Saens - \"The Dying Swan\"

http://www.youtube.com/watch?v=r3LCyTtWhDA&feature=player_embedded




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me