uFeel.me
Лъжливи страсти
Автор: nevermind,  26 ноември 2009 г. в 15:24 ч.
прочити: 276

Фалш и лъжи,

скръб и сълзи.

Кой истинското в тебе цени?

Думи красиви, но празни

родени от мимолетни съблазни.

Не искат и не осъзнават

колко вземат и колко ти дават.

Очи имат за повърхнината,

но никой не цени ти душата.

Някой може ли, знае

как и защо да те опознае?

Целувки лишени от чуство -

всичко за тях е изкуство!

Сексът е вече състезание -

трупане на опит и знания.

Роби на плътско желание

подлагат душата ти на изтезание.

Тръгнали на лов за оргазми

с трикове, техники разни.

Всеки за тях е плячка -

поредната секси играчка.

Търсят, но не знаят какво -

мятат се от легло на легло.

Опитват наслада насила -

красива ябълка, но леко загнила.

Кой я откъсна

и не им ли омръзна?

Погълнати от омагьосания кръг на страстта

продадоха те свойта душа...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me