uFeel.me
Лъжи
Автор: Dili_Di,  22 юли 2011 г. в 11:28 ч.
прочити: 238
Аз казвам \"Силна съм\".
Не плача.
Не съжалявам за отминали неща.
Не страдам за изгубени приятелства...
Не се оправдавам, че било е съдба.
Признавам си грешките...
Всичките.
За жалост само наум ги шептя.
Зная слабости много. Външно отричам ги,
но са части от моята душа.
Заблуждавам успешно.
Най-вече себе си!
Лъжа се, че не изпитвам куп неща...
Лъжа се, че имам определени само интереси...
Че нямам изгубена борба...
Безсрамно заблуждавам се.
За всичко!
Дали това съм аз не знам...
Изгубих себе си.Това е всичко.
С какво да се излъжа и сега?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me