uFeel.me
Ласка
Автор: solar,  25 юни 2011 г. в 00:00 ч.
прочити: 174
небето сипе божи плодове -
светлика на слънцето
изтънчения блясък на луната
и здрачът
непосилно изпитание
на радости 
и скърби
събрани в едно...
времето помита всичко -
изящната снежинка
бялата пътека
дъждът зеленикав - мокър
възторг - в думите набъбва
с топла ласка
изригват цвят и висини
а аз съм топла
като лято

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me