uFeel.me
ЛЮБОВ НЕ Е ИМАЛО
Автор: jina97,  8 август 2011 г. в 14:17 ч.
прочити: 206
С мълчание ти говоря нежно,
че любов между нас не е имало...
То бе като шума на морето безбрежно,
не любов, а полет на чайка,
спомен отминал е... 

Любовта е всепроникваща,
ако в живота ти я има...
Такава Бог дарява ни,
такава ни е необходима...

Нашето бе просто среща,
нашето бе тъжна за мен грешка...

07.08.2011 г. 13.02 ч.
Галина Петрова 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me