uFeel.me
ЛЮБИМА
Автор: svetlin,  5 август 2009 г. в 17:14 ч.
прочити: 335

Без чувства, без любов е тя.

За нея от любов не спя.

Не зная как да и го призная,

за туй навел глава пред нея

мълча и трая.

 

Докосна ли я със ръце,

аз чувствам как във мен,

сърцето ми ще спре.

А щом отново пак я видя

във мен сърцето, тупти не спира.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me