uFeel.me
ЛЯТО Е!
Автор: fenix,  1 юли 2011 г. в 15:14 ч.
прочити: 334
Целува ме топлият вятър
и роши със пръсти коси,
а слънцето- моя приятел,
ме гали със нежни лъчи!

Морето ме вика с усмивка,
предлага прохлада добра,
магическа фея-щастливка,
орисва деня с красота!

И чайки летят белокрили,
разперили гордо криле...
морето с вълните си живи,
със пясък рисува сърце!

Любов долетява със бриза,
докосва с надежда света,
съблича прозрачната риза
и пищна посреща нощта!

Луната със златна карета,
пристига с фанфари и дим
и приказни малки джуджета,
прострат и звезден килим!

Красива е нощната сага,
актьори неволни сме знай.
Любовта приеми за награда
и лятото... да няма край!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me