uFeel.me
ЛЯТНА ФИЕСТА
Автор: pisatelkata,  27 юли 2011 г. в 21:40 ч.
прочити: 216
Е. Зарева

Ще спукам всичките балони с две ръце,
а розите ще ги разкъсам на листета,
ще викна с пълен глас от все сърце:
Обичам лятото и пак съм на диета!


Огнена71

Ще счупя всички чаши, като във таверна
на дансинга ще бъда първа аз,
звездите в небесата ще завидят
и ще затанцуват лудо с нас.


Е. Зарева

Ще нацелувам нежно най-красивите мъже,
не... себе си - във друга аз ще се превърна,
ще бъда луда, дива и различна,
живота със усмивка ще прегърна.


Огнена71

Ще бъда дъждовната капка желана,
разхладила всичките страсти в нощта,
ще скоча в морето доволна, засмяна,
щастлива с лятото ще продължа!


автор: Ели Зарева /pisatelkata/ и Весела Дамянова /Огнена71/
18.07.2011

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me