uFeel.me
ЛУННАТА МАЙСКА НОЩ
Автор: aza_9,  18 май 2012 г. в 18:09 ч.
прочити: 378




Майската нощ тихо приижда...
Ей така, съвсем небрежно някак,
пано от звезди занарежда Луната,
по своя път лунен тръгнала пак
и отключи тя в мен  неочаквано,
игриво чувство на палав хлапак.

Вятър немирен ми погали косите,
покани ме с  най- нежен  зов,
с  него  да полетя  към звездите,
раздуха у мен магията любов.

И светът изведнъж се промени 
пред очите на сърцето.
В чудна приказка го претвори 
Луната, дъщеря на Небето.

aza_9

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me