uFeel.me
ЛУНА И АСТРИ
Автор: taniatanina,  16 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 221
Вихрена пее Луната,
че предвещава Зората!
Слънчеви блясъци сбрала,
тя във нощта ги раздава!

Нейната свита от астри
имат очици прекрасни!
Песни със тях ни мълвят
даже когато мълчат!

Лунна пътека прелива,
пълна с мечтите красиви!
Води очите в небето
там де извира сърцето!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me