uFeel.me
ЛИРИЧНИ МИНИАТЮРИ
Автор: Liliyanaandreeva,  7 април 2011 г. в 08:25 ч.
прочити: 228

• * *


Още с утрото на деня
дойде светла надежда –
за тази извечна мечта,
че всичко се нарежда…

* * *

Добротата ни в душата,
святата обич в сърцата
сбъдва на човек мечтата
за блага воля на Земята…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me