uFeel.me
ЛИПСВАШ МИ (2)
Автор: rumen popov,  3 февруари 2009 г. в 19:32 ч.
прочити: 607

Летят неуморими часовете,

Идват дни, превръщат се в години.

Преследват се, снеговете, с дъждовете

Сипят се над полета и градини.

Вятър вее... отминава,

Ангел пее... в забрава.

Шушна нещо натъжен,

Минало си, но оставаш

Има те дълбоко в мен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me