uFeel.me
ЛЕКАРЯТ
Автор: genkabogdanova,  7 април 2011 г. в 22:00 ч.
прочити: 286
Пулсира болката зловеща
и нищо друго не усеща
изгарящото в огън тяло.
Но ето, ангелът във бяло
усмихнат нещо ти говори.
Ти знаеш, чудо той ще стори.
Спокойно затуптя сърцето.
и от надеждата обзета,
си връща и кураж и сила.
А лекарят, с усмивка мила,
над твоето легло се свежда
и битка с болката повежда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me