uFeel.me
ЛЕКА НОЩ
Автор: asenov,  19 юли 2011 г. в 17:39 ч.
прочити: 306
Нощна песен
на дъжд унесен
разплакана нощ,
лека нощ!

Танцуващ вятър
бос върху тревата,
буря с голяма мощ,
лека нощ!

Затихна изведнъж
сякаш пролетен дъжд,
приказна нощ,
лека нощ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me