uFeel.me
ЛЪК
Автор: dobromirpenkov,  21 януари 2011 г. в 13:45 ч.
прочити: 278

ЛЪК 

Аз лък съм в Божата ръка изпънат
и всичко в мен трепери като струна,
и всички сетива тревожно в мене тътнат -
живей душата ми в безкрайна буря. 

Кат,  хищник всеки ден се хвърлям -
създавам, създавам, създавам, творя,
да догоня времето все бързам
и да достигна Там преди да изгоря.

Още миг - ще се скъса в мене тетивата,
от лъка здрав трески ще захвърчат.
Ще се взривя, но пак не казвам \"стига\"
и няма никога да спра аз насред път! 


Изпъва ме всеки ден Бог безмилостно,
а все по-щастливо душата звънти.
И не питам аз ще устои ли тетивата,
защото знам, че Бог с безсмъртие ще ме дари. 

29.01.2010 г.
София

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me