uFeel.me
ЛАБИРИНТ
Автор: AnaTod,  27 юли 2012 г. в 07:10 ч.
прочити: 309
Бавно завиваш зад ъгъла,
мое жалко разбито сърце...
Отново оставам излъгана,
отново съм с празни ръце...


Бавно завиваш зад ъгъла...
Какво ли те чака и там?
По верния път ли съм тръгнала
или на среща с нови болки и срам...


Бавно завиваш зад ъгъла,
в лабиринт, необятен, жесток,
в лабиринт между рая и пъкъла,
лабиринт наречен ЖИВОТ!
 

(Ана  Тодорова)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me